Gözden kaçırmayın

Kiraladığı işyerini kaçak sigara imalathanesine çevirmişKiraladığı işyerini kaçak sigara imalathanesine çevirmiş

Kütahya Dumlupınar’da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Taylan, Serkan, Şemsettin, Mücahit, Mustafa, Onur, Mustafa Emir, Salih, Arda, Veysel, İbrahim kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Emre, Burak, Sefa, Gürkan, Mete, Akif, Yusuf, Mehmet, İbrahim Fatih, Osman, Haşim ilk onbiri ile çıktı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip 8’nci dakikada Arda Keser’in şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın ise ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre ev sahibi ekip Kütahyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takım ataklar geliştirirken, iki takım savunması da gelişen ataklarda hata yapmadı. Karşılaşmanın sonlarına doğru beraberlik için yüklenen Ergene Velimeşespor kalesinde ikinci golü gördü. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında hızlı gelişen Kütühyaspor atağında topla buluşan Muhammed Emir Özbilen topu ağlara göndererek farkı da ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada ev sahibi ekip Kütahyaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Kütahyaspor ikide iki yaparken, Ergene Velimeşespor ise ikinci maçından da puanla ayrılamadı.

Haber/Şaban KARDEŞ