Gözden kaçırmayın

Turkuaz renge bürünen Çorlu Deresi, çevreye ağır kokular yaymaya başladıTurkuaz renge bürünen Çorlu Deresi, çevreye ağır kokular yaymaya başladı

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Mazlum Doğan Bodur yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökhan Yüksel ve Semih Kurtuluş yaptı. Ergene Velimeşespor karşılaşmaya Talha, Doğukan, Ahmet Buğra, Vehbi, Ömer, Yusuf, Ramazan, Ömer, Osman, Fahri, Emirhan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çankaya FK ise Serkan, Burak, Can, Batuhan, Aykut, Salih, Emirhan, İbrahim, Polat, Atakan ve İsmail kadrosu ile çıktı.

ERGENE VELİMEŞESPOR ÖNE GEÇTİ

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıkarken, ilerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan Ergene Velimeşespor galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Ergene Velimeşespor 25’nci dakikada Emirhan’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Golün ardından moral bulan Ergene Velimeşespor kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Çankaya FK ise beraberlik golünü aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Ergene Velimeşespor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Çankaya FK beraberlik golünü aradı. Savunmada hata yapmayan Ergene Velimeşespor organize ataklarla ikinci golü aradı. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Ergene Velimeşespor adını üçüncü tura yazdıran ekip oldu.

Haber/Şaban KARDEŞ