Gözden kaçırmayın

Can dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyorCan dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyor

Ergene Kaymakamı Kadir Duman Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yerel üreticilerin desteklenmesi ve bu ürünlerin tanıtılması amacıyla kurulan Coğrafi İşaretli Ürünler Standında yer aldılar.

YEREL EKONOMİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Stantta sergilenen; Seymen Kavunu, Çorlu Kuzu Ciğer Sarma ve Velimeşe Bozası vatandaşlarla birlikte değerlendirildi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Coğrafi işaretli ürünlerimiz, hem kültürel mirasımızı yaşatıyor hem de yerel ekonomimizi destekliyor. Bu tür etkinliklerle, hem ürünlerimizin kalitesini hem de yerel değerlerimizi öne çıkartıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Standı ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da, “Bölgemizin coğrafi işaretli ürünlerini hemşehrilerimize tanıtıyoruz. Çorlu TSO ile birlikte; Seymen kavunu, kuzu ciğer sarma ve Velimeşe bozası gibi yerel değerlerimizi daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu ürünler, hem kültürel mirasımızın hem de yerel ekonomimizin önemli birer parçasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Dilek Hilal DURAN