Gözden kaçırmayın

Çetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdürÇetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür

Kapaklı Sahası’nda önceki akşam oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, ilerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Taşkıranlar Samsungücü tecrübeli golü Emre Kaymaz’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün ardından rahatlayan Taşrıkanlar Samsungücü karşısında Süper Amatör Lig ekibi Pınarçaspor varlık gösteremedi. Kalan dakikalarda Emre Kaymaz, Yağız Batur, Hakan Çelki, Mehmet Can Yiğit ve Şerif Dilek ile goller bulan Taşkıranlar Samsungücü karşılaşmadan da 6-0 galip ayrıldı.

YENİ SEZONA HAZIRIZ

Yapılan antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarını değerlendiren Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Gerçekleştirmiş olduğumuz transferlerle birlikte büyük bir aile olduk. Tüm takım arkadaşlarımız birbirlerine çok kısa sürede alıştılar. Yapılan antrenmanlarda da bu güçlü bağı görmek mümkün. Takımımızın büyümesiyle beraber biz de takım otobüsümüzü büyüttük. Yeni sezona tüm her şeyle hazırız” dedi. 

 

 

LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Takımın içindeki havadan memnun olduğunu ifade eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “Antrenmanlardaki ve hazırlık maçlarında arkadaşlarımızın gösterdiği performanstan memnunum. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak için durmadan, azimle çalışıyoruz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ