Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından başkanlığa Melih Gedikoğlu’nu getiren 1911 Çerkezköyspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon 2.Amatör Kümede büyük başarı elde ederek tüm dikkatleri üzerine alan Fevzipaşaspor’un gençlerini transfer ederek bu yıl iddialı bir kadro oluşturdu.

İLK DEVREYİ KAPAKLISPOR ÖNDE TAMAMLADI

Hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda önceki gün oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Kapaklıspor ilerleyen bölümlerde bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. 1911 Çerkezköyspor’un gençleri ise rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak beraberlik sayısını aradı. Karşılaşmanın ilk devresinde ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı.

 

GALİBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen bölümlerinde Kapaklıspor kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopmayan 1911 Çerkezköyspor Muhammet ile bir gol bularak farkı bire indirdi. İki takımında fazlaca oyuncu değişikliği yaptığı karşılaşmanın kalan dakikalarında Muhammet ve Armağan ile iki gol bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 3-2 galip ayrılmasını bildi.

 

 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Karşılaşmanın ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Antrenörü Serdar Çelik, “  1911 Çerkezköyspor’da yönetim değişikliğinden sonra Fevzipaşaspor’un U-17-U-18 kategorisinde geçen sezon Türkiye Şampiyonası deneyimi yaşayan bölgemizin gençleri ve üç ağabeyimiz ile Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Mücadeleci birlikte alt yapıdan gelen birbirleri ile arkadaşlık bağları kuvvetli bir takım ruhumuz var.  Gençlerimizin bu sezon bu ligde kalıcı olacaklarına ve bu lige çok kısa zamanda adapte olacaklarını düşünüyorum.  Bu lige renk, mücadele ve rekabet getirecek bir kadro ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizi en üst liglere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgemiz futbolunun kalkınması için taraflı tarafsız spor severlerin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Biz bu genç paşalara güvendik sizlerde güvenin” dedi.

BU GENÇLERE DESTEK İSTİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Melih Gedikoğlu ise yaptığı açıklamada, “ Takımımızda Fevzipaşaspor alt yapısında yetişmiş ve geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonasına katılan 17-18 yaşında ki oyunculardan oluşuyor  Lige rekabet ve renk getirecek bir kadromuz var. Gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz Bizler ve hocalarımız da bu ligin kalitesini biliyoruz . Rakiplerimize saygılıyız. Bu yıl Süper Amatör Ligde mücadele edecek tüm takımlara da başarılar diliyoruz. Taraftarımızı ve spor severleri bu takımı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA