Gözden kaçırmayın

Öztrak ve Aygun’dan Saray’a ziyaretÖztrak ve Aygun’dan Saray’a ziyaret

Vali Recep Soytürk, Saray ziyaretleri kapsamında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yaptırılan 8 derslikli Güngörmez İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret etti.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Ziyaretleri sırasında okulu gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Saray Belediye Başkanı Abdul Taşyasan eşlik etti.

 

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Soytürk daha sonra Güngörmez Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretleri sırasında esnafla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, bol ve bereketli kazançlar diledi. Vali Soytürk'e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan eşlik etti.

 

TALEP VE İSTEKLERİ DİNLEDİ

Vali Recep Soytürk, Saray ziyaretleri kapsamında Güngörmez Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Vali Soytürk, sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Saray Belediye Başkanı Abdul Taşyasan eşlik etti.

 

BAHÇEKÖY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Soytürk, Saray ziyaretleri kapsamında Bahçeköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet eden Vali Soytürk, sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Saray Belediye Başkanı Abdul Taşyasan eşlik etti.

TEKSTİL FİRMASINI ZİYARET ETTİ

Soytürk daha sonra Şiteks Tekstil Firmasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şişman tarafından karşılanan Vali Soytürk, sonrasında fabrikaya geçerek Hayırsever İş İnsanı Oğuz Şişman’dan fabrika hakkında bilgi aldı. Vali Soytürk'e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan eşlik etti.

Haber / Sevay SÖNMEZ