Gözden kaçırmayın

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Toplantı ve Afet Eğitim Merkezi Binası açıldıÇorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Toplantı ve Afet Eğitim Merkezi Binası açıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Seymen Kavunu satış tezgahlarını yerinde inceleyerek isteklerini dinledi.

TEZGAHLARDA İHTİYAÇLAR TEMİN EDİLDİ

Coğrafi İşaretli Ürün Seymen Kavunu'nun daha geniş kitlelere ulaşması, tanıtımı ve satışının artması adına üreticilerin istekleri doğrultusunda ürünlerin sergilendiği tezgahlarda ihtiyaçlar temin edildi.

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu’muzun ilk coğrafi işaretli ürünü olan Seymen kavununu tanıtmak ve daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ve Seymen Mahalle Muhtarımız Aydın Dinler ile birlikte, Seymen kavunu tezgâhlarını ziyaret ederek üreticilerimizle buluştuk. Kavun üreticilerimize satış sürecinde destek olacak materyalleri teslim ettik” dedi.

Haber / Dilek Hilal DURAN