Gözden kaçırmayın

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Toplantı ve Afet Eğitim Merkezi Binası açıldıÇorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Toplantı ve Afet Eğitim Merkezi Binası açıldı

Törene; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Erdoğan, S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İsmail Güleroğlu, Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Başkan Yrd. Soner Tekin ve Gürsel Topgül katılımda bulundu.

GÜCÜ KALİTESİNİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR

Protokol çerçevesine, Muhittin Mah. Yeni Sanayi Sitesi adresi içerisinde “Karakol Bürosu” olarak yapı kullanım izni verilen alanın Çorlu Mavi Yaka Eğitim Merkezi’ne dönüştürülmesinin amaçlandığını kaydeden yetkililer, “Çorlu, Ergene ve Marmaraereğlisi’ndeki mavi yaka çalışanların ve işsiz mesleki eğitim almak isteyen vatandaşların dönemsel mesleki eğitimlerinin işbirliği kuruluşları tarafından kurulan Eğitim Merkezi’nde ilgili yönerge ve yönetmelikler kapsamında mesleki uygulamalar yaparak mesleki yeterlilik kazanmalarına ve istihdam edilmelerine olanak sağlanacaktır. Bu projeyle, yerel ekonomiye katkıda bulunulması ve iş gücü kalitesinin artırılması amaçlanmaktadır” dedi.

Haber / Sevay SÖNMEZ