Gözden kaçırmayın

Vali Soytürk, Saray’da vatandaşlarla bir araya geldiVali Soytürk, Saray’da vatandaşlarla bir araya geldi

Sabah saatlerinde Saray’a geçen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun Saray İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Erol Gürler ve partililer ile bir araya geldi. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun teşkilatın çalışmaları hakkında Erol Gürler’den bilgi aldı.

 

 

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Saray İlçe Teşkilatından ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun daha sonra ilçede partililer ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. CHP heyeti esnafın talep ve isteklerini dinlerken, esnafa CHP iktidarında hayata geçirecekleri projeleri ve çözüm önerilerini anlattı. Milletvekilleri son olarak Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette vekiller belediye çalışmaları hakkında Taşyasan’dan bilgi alırken, Taşyasan’da ziyaretlerinden ötürü Öztrak ve Aygun’a teşekkür etti.

 

SON GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİK

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, “ Saray ilçemizde örgütümüzle bir araya geldik ve son gelişmeleri değerlendirdik. Esnafımızı ziyaret ederek Saray sokaklarında hemşerilerimizle buluştuk. Belediye ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldık” dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ise, “ Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Erol Gürler ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret ettik. Daha sonra bölgedeki esnafımızla bir araya gelerek yaşanan ekonomik sıkıntılara ilişkin görüşlerini, endişelerini dinledik. CHP iktidarında projelerimizi ve esnafa vereceğimiz destekleri anlattık.  Her derdin var bir çaresi onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA