Gözden kaçırmayın

Kapaklı Meclisi ilk oturumu tamamladıKapaklı Meclisi ilk oturumu tamamladı

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Yaptığı transferlerle sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Taşkıranlar Samsungücü ilk devre geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi.

İKİNCİ DEVRE AÇILDI

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde Taşkıranlar Samsungücü Emre Kaymaz’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Taşkıranlar Samsungücü karşısında Kapaklı Kartalspor beraberlik aradı. 79’uncu dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emre Kaymaz şık vuruşla topu ağlara göndererek takımının ikinci golünü kaydetti. Üst üste bulduğu gollerle rahatlayan Taşkıranlar Samsungücü 88’nci dakikada Eray Turhan ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

RAHAT GALİBİYET ALDIK

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “Ligin ilk maçları hep zordur. Bugün de çok güçlü rakibimiz ile karşılaştık. İlk yarı daha çok mücadelenin ön planda olduğu ve her iki takımın da ciddi tehlike yaratamadığı bir yarı oldu. İkinci yarı bulduğumuz gollerle rakibimizin direncini kırdık ve rahat bir galibiyet aldık” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Yeni sezonun ilk karşılaşması beklediğimiz gibi mücadele dolu geçti. Karşımızdaki rakibimizi de tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele ortaya koydular. Fakat gün sonunda daha çok mücadele ederek rahat bir galibiyete ulaştık. Alınan sonuçtan memnunum. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Şaban KARDEŞ