Gözden kaçırmayın

Sarıkurt: Eğitim kurumlarımızın daima yanındayızSarıkurt: Eğitim kurumlarımızın daima yanındayız

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Pazar günü saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı Burak Filik yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Yılmaz Çalışır ve Hakan Can Yılmaz yaptı. Çorluspor 1947 karşılaşmaya Cenk Gönün, Muharrem Doğan, Mehmet Albayrak, Yasin Tosun, Alperen Doğan, Emirhan Kayar, Volkan Uluğ, Hüseyin Ayan, Caner Doğan, Bahadır Taşdelen, Sinan Kurumuş kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ayvalıkgücü ise karşılaşmaya Deniz Çörtlen, Cuma Ali Üzüm, Oğuz Aksoy, Polat Güren, Namık Barış Çelik, Fatih Mert Çırtlık, Recep Pekgöz, Enes Filiz, Hamit Kurt, Davut Babur, Ali Habeşoğlu kadrosuyla çıktı.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Maça her iki takımda galibiyet parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip geliştirdiği kontra ataklarda golü buldu. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında konuk ekip Ayvalıkgücü Ali Habeşoğlu’nun golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan konuk ekip golden üç dakika sonra ise Fatih Çırtlık’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalesinde üst üste iki gol gören Çorluspor 1947 oyun disiplininden koptu. İlk devrenin sonuna ilave edilen 6’ncı uzatma dakikası oynanırken, Oğuz Aksoy’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Ayvalıkgücü Belediyespor, 0-2’lik avantajını soyunma odasına taşımayı bildi.

 

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde sayıca üstün olan Çorluspor 1947, topa daha çok sahip oldu. Ancak gelişen Çorluspor 1947 ataklarında Ayvalıkgücü savunması hata yapmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ayvalıkgücü’nün 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla, sezonun ikinci galibiyetini alan Ayvalıkgücü Belediyespor, puanını 7’ye yükseltirken, Çorluspor 1947 ise ikinci mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı.

Haber/Şaban KARDEŞ