Gözden kaçırmayın

Süleymanpaşa Belediye Meclisi toplandıSüleymanpaşa Belediye Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mesai mefhumu gözetilmeksizin yürütülen üst yapı çalışmaları devam ediyor.

940,1 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Çalışmalar kapsamında ekipler tarafından; Yusuf Nalkesen, Fener Balığı ve Volkanlı sokaklarında toplam 940,1 ton asfalt döküldüğü, Karadeniz Mahallesi Fener Balığı Sokak asfalt seriminin tamamlandığı kaydedildi. Karadeniz Mahallesi Düzköy Caddesi 1. kısım asfalt seriminin tamamlandığını söyleyen yetkililer 2. kısım zemin iyileştirme çalışmalarının ise devam ettiğini dile getirdi.  Köseilyas Mahallesi Hayvan Hastanesi yolu sathi kaplama çalışmaları devam ederken, Altınova Mahallesi Seda Sokak'ta taş tamirlerinin tamamlandığı açıklandı.

BAŞKAN NALLAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Karadeniz Mahallesi’nde ekipler tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkili personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

“NİZAMİ ASFALT DÖKÜYORUZ”

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Durmadan, yorulmadan şehrimizin her köşesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Asfalt harekatımız tam gaz devam ediyor. Bugün Karadeniz Mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceledik. Kışın ilk karda bozulan 2-3 santimlik asfalt değil nizami asfalt döküyoruz. Hafta sonu gece gündüz demeden çalışıyoruz; kışa girmeden önce tüm yolların bakımını ve onarımını tamamlayacağız. Hep birlikte sağlam, güvenli ve yaşanabilir bir Süleymanpaşa için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber / Dilek Hilal DURAN