Gözden kaçırmayın

Kapaklı Meclisi ilk oturumu tamamladıKapaklı Meclisi ilk oturumu tamamladı

 

Kapaklıspor ligde ilk karşılamasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken, müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmadan da Kapaklıspor 77-66’lık galibiyet ile ayrılmıştı. İkinci hafta deplasmanda Ankagücüne konuk olan Kapaklıspor istediği oyunu ortaya koyamadı ve karşılaşmadan da 95-79 mağlup ayrıldı. Bir önceki hafta ise taraftarı önünde Konya Büyükşehir Belediyesini konuk eden Kapaklıspor uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada son periyotta yaptığı basit hatalarla karşılaşmadan 89-84 mağlup ayrıldı. Kapaklıspor ligde oynadığı üç karşılaşmada iki mağlubiyet ve bir galibiyetle dört puanı bulunuyor.

 

ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR’U MAĞLUP ETTİ

 

Finalspor ise ilk karşılaşmasında deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen konuk ekip Finalspor karşılaşmadan da 77-65 mağlup ayrıldı.

İkinci hafta evinde Fenerbahçe Koleji Novotel’i konuk eden Finalspor müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 91-86 mağlup ayrıldı. Üçüncü hafta karşılaşmasında ise Çağdaş Bodrumspor’a konuk olan Finalspor Radford ve Erdem İlter’in etkili oyunu ile rakibini 77-71 mağlup etti. Ligde Finalspor’un da Kapaklıspor gibi bir galibiyeti ve iki mağlubiyeti bulunuyor.

 

 

 

PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

 

Pazartesi günü Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma ise TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA