Gözden kaçırmayın

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 1'i polis 4 yaralıPlatonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 1'i polis 4 yaralı

Her gün Çerkezköy’ün farklı mahallerinden su patlağı ihbarları gelirken, TESKİ ekipleri patlaklara, vatandaşlar ihbar etmeye, gazeteciler de haber yapmaya yetişemiyor.

YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) Çerkezköy’ün altyapısına yatırım yapmama inadı yüzünden Çerkezköylülerin su kesintileriyle imtihanı da bitmek bilmiyor. Cumartesi günü de Fevzipaşa Caddesi ve Güveniş Caddesi’nde birkaç noktada yaşanan su patlakları caddeleri göle çevirdi.

ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

Öte yandan iki caddede yoğunlaşan su nedeniyle bazı sürücüler ilerlemekte zorlanırken, işyeri sahipleri ve çalışanlar, suyun iş yerlerine girmemesi için bir dizi önlemler aldı. Patlaklar nedeniyle binlerce metreküp su her zamanki gibi boşa akarken, bu caddelerde defalarca su patlağının meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri hem susuz kalmalarına, hem de bir damla suya hasret kaldığımız bu günlerde boşa akan sulara tepki gösteriyor. Her fırsatta şikayetlerini dile getiren vatandaşlar su ile ilgili alt yapı çalışmalarının ne zaman tam manasıyla yapılacağını ise merakla bekliyor. Vatandaşlar, “TESKİ, Çerkezköy’e ne zaman doğru dürüst yatırım yapacak? Patlağın biri bitiyor, biri başlıyor. Akıllıca yatırım yapılmadığı sürece biz daha çok su sorunu yaşarız” sözleriyle olaya tepki gösterdi. TESKİ ekipleri, patlaklarla ilgili çalışma başlattı. 

Haber/Faik Onur KAYA