Gözden kaçırmayın

6 aydır kayıp olan şahsın ormanda cesedi bulundu6 aydır kayıp olan şahsın ormanda cesedi bulundu

Çerkezköy’de bahçe mobilyalarındaki bir eksikliği giderdiklerini kaydeden Zaya Collection Bahçe Balkon Mutfak işletme sahipleri Fikret Çok ve Şadi Yurt, “ Bünyemizde bahçe mobilyalarının yanı sıra mutfak, balkon mobilyalarını ve yüzlerce ev aksesuarlarını da barındırıyor. İki katlı mağazamızda Çerkezköy halkı balkonlarına ve bahçelerine alacakları mobilyalar için bundan sonra şehir dışına gitmeyecek ve yüzlerce ürünü mağazamızda bulabilecek” dedi.

ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERMİŞ OLDUK

Fikret Çok ve Şadi Yurt, “ Çerkezköy’de önemli bir eksikliği gidermiş olmanın mutluluğunu bugün dostlarımızla ve Çerkezköy halkıyla yaşıyoruz. Uzun yıllardır mobilya sektörü ile uğraşmamıza rağmen şuan ki konseptimiz Çerkezköy’de bir ilktir. Yazı ve sonbaharı uzun bir coğrafyada yaşadığımız için insanlarımızın evlerinin balkonlarında, bahçelerinde, verandalarında mutfaklarında rahat, konforlu ve hoş vakit geçirmeleri için dünyanın ve Türkiye’nin sayılı markalarını ürettiği estetik mobilyaları halkımız ile buluşturduk” diye konuştu.

MÜŞTERİ ODAKLI BİR SATIŞ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Çerkezköy’de yeni bir konsept kazandırmak için böyle bir markayı oluşturduklarını kaydeden Fikret Çok ve Şadi Yurt, “ Depolarımızda stoklu ürünlerin tüm renk ve modelleri bulunmakla birlikte gerek teslimatta gerekse ödemede müşterileri odaklı bir satış yapmayı hedefliyoruz. Sattığımız ürünlerin satış sonrası da montaj, teslimat işlemini de müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Ünlü İtalyan markası Zaya’nın estetik çizimlerini dekoratif mobilyalarla buluşturup, Çerkezköy’de müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Okunan duanın ardından işletmenin açılışı yapılırken, açılışın ardından davetliler işletmeyi gezerek yetkililerden mobilyalar hakkında bilgi aldı.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN