Gözden kaçırmayın

Tekirdağ’da korkunç kaza; 2 doktor hayatını kaybettiTekirdağ’da korkunç kaza; 2 doktor hayatını kaybetti

Amatör Spor Haftası kapsamında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

50 SPORCU KATILDI

29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya 50 sporcu katıldı. 6 farklı kategoride gerçekleştirilen turnuva, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Turnuvaya, Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın Masa Tenisi kursiyerleri damga vurdu. 9-10 Ekim tarihlerinde yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

 

DERECEYE GİRENLER

Masa Tenisi Turnuvası’nda Minik Erkekler kategorisinde 1’inci, Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden Musab Can Güneş oldu. Kerem Güzenler’in 2’nci olduğu turnuvada yine Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden Hakan Akar da 3’üncü oldu. Küçük Erkekler kategorisinde ise kürsüye çıkan 3 sporcu da Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulları kursiyerleri oldu. Bu kategoride 1’inci Enver Ayhan, 2’nci Muhammed Yusuf Esen ve 3’üncü de Mustafa Kerem Esen oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde de kürsüdeki 3 sporcu Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden oldu. Bu kategoride 1’inci Büşra Nazar, 2’nci Ayşe Melis Özer ve 3’üncü de Ceylingül Arabacı oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Yusuf Olgun 1’inci olurken; Ümit Can Benzin 2’nci, Hamza Hilli ve Enis Güzel de 3’üncü oldu. Genç Erkekler kategorisinde Umut Ayhan 1’inci, Serhat Gözünke 2’nci ve İbrahim Nazar 3’üncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde ise Üzeyir Meral 1’inci, Kudret Güzeller 2’nci ve Kerim Satı da 3’üncü oldu. 

 

AKAY TEBRİK ETTİ

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’na katılan tüm sporculara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi her zaman sporun ve sporcunun yanındadır. Bundan sonra da sporun her branşında sporcu kardeşlerimizi desteklemeye, kentimizde sporun gelişimi ve gençlerimizi spora yönlendirme adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile turnuvamıza katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN