Gözden kaçırmayın

Tekirdağ’da korkunç kaza; 2 doktor hayatını kaybettiTekirdağ’da korkunç kaza; 2 doktor hayatını kaybetti

Amatör Spor Haftası etkinlikleri 9-10 Ekim tarihlerinde 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası ile başladı.

50 SPORCU KATILDI

6 kategoride 50 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuva, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.  Masa Tenisi Turnuvası’nda Minik Erkekler kategorisinde 1’inci, Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden Musab Can Güneş oldu. Kerem Güzenler’in 2’nci olduğu turnuvada yine Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden Hakan Akar da 3’üncü oldu. Küçük Erkekler kategorisinde ise kürsüye çıkan 3 sporcu da Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulları kursiyerleri oldu. Bu kategoride 1’inci Enver Ayhan, 2’nci Muhammed Yusuf Esen ve 3’üncü de Mustafa Kerem Esen oldu.  Yıldız Kızlar kategorisinde de kürsüdeki 3 sporcu Yaz Spor Okulu kursiyerlerinden oldu. Bu kategoride 1’inci Büşra Nazar, 2’nci Ayşe Melis Özer ve 3’üncü de Ceylingül Arabacı oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Yusuf Olgun 1’inci olurken; Ümit Can Benzin 2’nci, Hamza Hilli ve Enis Güzel de 3’üncü oldu. Genç Erkekler kategorisinde Umut Ayhan 1’inci, Serhat Gözünke 2’nci ve İbrahim Nazar 3’üncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde ise Üzeyir Meral 1’inci, Kudret Güzeller 2’nci ve Kerim Satı da 3’üncü oldu. 

 

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlçe Gençlik Spor Sahası’nda düzenlenen yarışlarda Kızlar kategorisinde Zeynep Nisa Uzun 1’inci, Necla Arıcı 2’nci ve Tuana Gürkan 3’üncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Ömer Öztaş 1’inci, Baran Sakarya 2’nci ve Uras Kahya da 3’üncü oldu. Başarılı sporculara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş ve Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

 

ATLETİZM YARIŞMALARI DÜZENLENDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri 11 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen atletizm yarışmaları ile devam etti. Programda konuşan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cansu Çutok, İlçe Gençlik Spor Müdürü Zeynep Erkılıç Omaç ve Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Programda tüm sporculara katılım belgeleri de takdim edildi.

 

SPORCULARIN GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü kursiyerlerinin jimnastik gösterisi sergiledi. Daha sonra Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları tarafından gösteri yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösteri ile devam eden etkinlikler, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularının gösterisi, Çerkezköy Okçuluk Kulübü sporcularının gösterisi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Taekwondo sporcularının gösterileri ile sona erdi. Amatör Spor Haftası etkinlikleri ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Haber / Faik Onur KAYA