Gözden kaçırmayın

Avşar: Ağıltepe neye göre rezerv alan ilan edildi?Avşar: Ağıltepe neye göre rezerv alan ilan edildi?

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda 17 gol kaydedildi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Haftaya averajla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Akçeşmespor’u konuk etti. Maça hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Emre Dumlu’nun golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip kontra ataklar geliştirse de istediği elde edemedi. Kanatlardan etkili gelerek önemli pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor Akçeşmespor kalecisini geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk  devresini önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmasının ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan 1911 Çerkezköyspor 60’ıncı dakikada farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Ethem aşırtma vuruş ile farkı da ikiye çıkardı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Alperen şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda dördüncü gol için yüklenen 1911 Çerkezköyspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle 1911 Çerkezköyspor puanını 10 yaparak liderliğini sürdürdü. Bu sezon üçüncü mağlubiyetini alan Akçeşmespor ise üç puanda kaldı.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

Haftanın en önemli karşılaşmasında Muratlı Belediyespor evinde Çorluspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Çorluspor geliştirdiği ataklarda Muratlı Belediyespor kalecisi Serkan Ayan’ı geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci devre ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın son dakikalarında Muratlı Belediyespor’da kaptan Eyüp kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. Muratlı Belediyespor puanını yedi, Çorluspor ise sekiz yaptı.

DÖRT GOLLÜ KARŞILAŞMADA GÜLEN ÇIKMADI

Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile Sitespor karşı karşıya geldi. Zirve adına önemli karşılaşmada iki takımda etkili bir futbol ortaya koyarken, karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Birer puanla Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü puanını 8 yaparken, Kapaklı Sitespor ise 5 puana yükseldi.

 

 

KIZILPINARSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

Şarköyspor ligden çekilen Sarayspor 1953 karşısında haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapatırken, Kızılpınarspor ise Hayrabolu Belediyesine konuk oldu. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kızılpınarspor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Rakibinin hata yapmasını bekleyen Kızılpınarspor arzuladığı gole ise 75’inci dakikada ulaştı. Gelişen Kızılpınarspor atağında ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Muharrem Kadir Pehlivan düzgün vuruşla Kızılpınarspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor karşısında ev sahibi ekip Hayrabolu Belediyespor beraberlik golünü aradı. Savunmada hata yapmayan Kızılpınarspor yakaladığı kontra ataklarla ikinci gole ulaşamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Kızılpınarspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Sezonun ilk üç puanını alan Kızılpınarspor puanını dört yaparken, Hayrabolu Belediyespor ise altı puanda kaldı.

TEKİRDAĞ KARADENİZSPOR’DAN YEDİ GOLLÜ GALİBİYET

Haftanın en gollü karşılaşmasında ise 100.Yılspor ile Tekirdağ Karadenizspor karşı karşıya geldi. Genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında maça rahat başlayan Tekirdağ Karadenizspor ilerleyen bölümlerde bulduğu gollerle öne geçti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Tekirdağ Karadenizspor üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan da 7-0 galip ayrıldı. Tekirdağ Karadenizspor bu galibiyetle puanını yedi yaparken, 100.Yılspor ise dördüncü hafta sonunda puanla tanışamadı.

MALKARA DERBİSİ OYNANDI

Malkara derbisinde Malkara 14 Kasımspor ile Sağlamtaşspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci devrede ataklarını sürdüren Malkara 14 Kasımspor 48’nci dakikada Harun Kaya’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle rahatlayan Malkara 14 Kasımspor karşısında Sağlamtaşspor beraberlik golünü arasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 79’uncu dakikasında Doğan Kızılboğa topu ağlara göndererek Malkara 14 Kasımspor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşma da Malkara 14 Kasımspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Malkara 14 Kasımspor bu galibiyetle puanını dokuz yaparken, Sağlamtaşspor ise üç puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA