Gözden kaçırmayın

Avşar: Ağıltepe neye göre rezerv alan ilan edildi?Avşar: Ağıltepe neye göre rezerv alan ilan edildi?

Toplantıya; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Valisi Uğur Turan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Hakan Geriş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne TSO Başkanı Hilmi Sezai Irmak, Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

BİR ÖNCEKİ TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile başladı. Ardından Ajansın 2024 yılı Ara Faaliyet Raporu görüşüldü ve 2024 yılı Çalışma Programı ve Bütçesinde Revizyon yapıldı. Edirne İli Çevre Koruma Vakfı’nın TR21/23/TUR/0014 sözleşme numaralı “Tarihin Gölgesinde Gelişen Turizm” projesine 6 ay süre uzatımı verilmesi hakkında görüşüldü.

BİLGİLER VERİLDİ

Daha sonra Süleymanpaşa Belediyesi’nin TR21/23/TUR/0016 sözleşme numaralı “Süleymanpaşa'da Gastronomi ve Kırsal Turizmin Geliştirilmesi” projesine 6 ay süre uzatımı verilmesi hakkında görüşüldü. Akabinde Trakya’nın Verimli KOBİ’leri projesi hakkında bilgi verildi. Dilek ve temennilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN