Gözden kaçırmayın
Altıyol Kavşağı’nda trafiğe dubalı önlemÇerkezköy BİLSEM Coğrafya Öğretmeni Murat Körük, “ Fosillerle tanışmanın heyecanı bir yana, öğrenciler boş zamanlarını zeytin kurutarak ve atölyelerde mantar yetiştirerek değerlendiriyor. Üretime verdikleri önem, sadece bir dersin ötesine geçerek, doğayla uyumlu, sürdürülebilir bir yaşam tarzının ilk adımlarını atmalarını sağlıyor” dedi.
ÇEVRE BİLİNCİNİ DE GELİŞTİRİYORLAR
Körük, “ Öğrencilerimiz ürettikleri zeytin ve mantarları afiyetle tüketerek, emeğin ve doğanın değerini daha yakından anlıyorlar. Bu eşsiz deneyim, öğrencilerin sadece coğrafya bilgilerini değil, aynı zamanda bilimsel meraklarını, el becerilerini ve çevre bilincini de geliştiriyor. Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilere sunduğu bu zengin imkanlarla, geleceğin bilinçli bireylerini yetiştirmeye devam ediyor” dedi.
Haber/Sevay SÖNMEZ
Yorumlar
Yorum Yap