Gözden kaçırmayın

 13 yaşındaki kızını öldürüp intihar süsü verdi! 13 yaşındaki kızını öldürüp intihar süsü verdi!

Serpil Hamdi Tüzün Sahası'nda oynandı ve mücadele Pazar günü saat 14:00'te başladı. Altınordu karşılaşmaya Serhat Öztaşdelen, Alper Tursun, Ali Çırak, Eren Tokat, Yusuf Örnek, Kaan Baysal, Hüseyin Bulut, Uğur Çetinkaya, Furkan Yöntem, Sami Satılmış, Koray Dağ kadrosuyla çıkarken, konuk ekip Kırklarelispor ise karşılaşmaya Mızhat Burak Sarı, Oğuz Çetinkaya, Erdoğan Kaya, Muhammet Raşit Yöndem, Burak Bozbey, Eray Karataş, Erdem Dikbasan, Okan Derici, Semih Üstün, Taşkın Kartal, Denizhan Taşkan kadrosuyla çıktı. 


ALTINORDU GERİ DÖNDÜ 


Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk dakikalarında daha etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Kırklarelispor 13.dakikada Eray’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte konuk ekip rahatlarken, ev sahibi ekip ise beraberlik golünü aradı. 36.dakikada gelişen ev sahibi ekip Altınordu atağında topla buluşan Hüseyin Bulut düzgün bir vuruş ile skoru eşitledi. Maçın 45+2. dakikasında Kaan Baysal’ın attığı golle Altınordu öne geçerek, ilk yarıyı 2-1'lik skorla kapattı.

MAĞLUBİYETLE AYRILDI 


İkinci yarıya hızlı başlayan Altınordu, 61. dakikada oyuncu değişiklikleriyle maçı kontrol altına aldı. Rakibine pozisyon vermeyen ev sahibi ekip 83. dakikada Ali Çırak’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı (3-1). Altınordu, 87. dakikada Uğur Çetinkaya’nın golüyle skoru 4-1’e getirdi. Maçın son dakikalarında Kırklarelispor, maçı bırakmadı ve 90+1’de Hozan Harman’ın attığı golle skoru 4-2’ye getirdi. Ancak bu gol, Kırklarelispor için yeterli olmadı ve Altınordu karşılaşmayı 4-2 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.


Haber/Semih SARMA