‘Eğitimde İyi Örnekler’ projesine Çerkezköy damgası

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ‘’Eğitimde İyi Örnekler’’ projesinde, Ocak ayında Çerkezköy’deki okulların gerçekleştirdiği 3 farklı proje dereceye girmeyi başardı.

Çerkezköy 11.02.2024 15:03:00 0
 ‘Eğitimde İyi Örnekler’ projesine Çerkezköy damgası

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullardaki örnek çalışmaların ortaya çıkarılması ve yaygınlaştırılması amacıyla her ay geleneksel olarak düzenlenen "Eğitimde İyi Örnekler" yarışmasında, Çerkezköy’den iki okul büyük başarı elde etti. 

İKİ OKULDAN ÜÇ DERECE 

“Eğitimde İyi Örnekler” projesinde Ocak ayında Veliköy İlkokulunun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan, Büyükten Küçüğe ve Yeni Nesil Okullarız projelerinin yanı sıra Recep Arif Gabralı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Şenliği projesi derece yaptı. Tekirdağ’dan Marmaracık Ortaokulu ‘ Kalk Gidelim Okula Yetişelim’, Mehmet Uygun İlkokulu ‘ Spelling Bee’ kategorisi ile derece elde eden diğer okullar oldu. 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Hiç bir başarı tesadüf değildir. Büyük emekler vererek her ay hazırlanıyoruz. Üst üste iki ay en çok proje ile katılan ilçe Çerkezköy, en fazla eğitimde iyi örnek olan ilçe Çerkezköy. Bu başarıda emeği bulunan tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 747 65 10