Balkanların ritmi Çerkezköy’de yankılandı

Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği konser ile Kolektif İstanbul Çerkezköylülere müzikal şölen yaşattı.

Çerkezköy 11.02.2024 19:24:00 0
Balkanların ritmi Çerkezköy’de yankılandı

Çerkezköy Belediyesinin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, balkan müzik grubu Kolektif İstanbul, Çerkezköy’de sahne aldı. Konsere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI 

Enerjik Balkan Müziğini geleneksel Anadolu ezgileri ile birleştiren Kolektif İstanbul, Çerkezköy Belediyesinin katkıları ile Çerkezköy’de sahne aldı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde Anadolu ve Balkan müziğini kendilerine özgü bir şekilde harmanlayan Kolektif İstanbul’un müziklerine Çerkezköylüler de oynayarak eşlik etti. Hareketli şarkıları ve enerjileri ile Çerkezköylülere unutulmaz bir akşam yaşatan Kolektif İstanbul, konser sonunda büyük beğeni topladı.

 

 

AKAY TEŞEKKÜR ETTİ 

Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin ardından sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, performanslarından dolayı sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti. 10 yıl sonra yeniden Çerkezköy’e gelmekten mutluluk duyduklarını belirten sanatçılar da kendilerini Çerkezköylüler ile buluşturan Başkan Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 747 65 10