Gözden kaçırmayın

Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Çorlu TSO’ya ziyaretBulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Çorlu TSO’ya ziyaret

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Yaban Hayatı Tanıtım Merkezi ile ilgili Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a protokol yetkisi verildi.

Çorlu Belediyesi mülkiyetinde bulunan arsa nitelikli taşınmazların 2886 Sayılı D.İ.K. hükümlerine göre satışı hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, Nusratiye Mahallesi’nde bulunan taşınmazların Hazine’ye devredilmesi hususu da görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ

Hıdırağa Mahallesi’nde bulunan bir taşınmazda 2981 sayılı kanun kapsamında verilmiş tapu tahsisin ve tapu tahsis belgesinin iptali hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, toplantının devamında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu Raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 2024 Yılı Ücret Tarifesi’nin güncellenmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Ara komisyonda görüşülen Ücret Tarifesi, oy çokluğuyla kabul edildi.

Haber / Semih SARMA