Gözden kaçırmayın

Emine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi hizmete sunulduEmine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi hizmete sunuldu


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ilk olarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ı ziyaret etti.
PROJE VE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çorlu TSO Başkanı Volkan, Başkan Nallar’a görevinde başarılar dilerken nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, hayata geçirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Nallar, “Bölgemizi daha güzel yarınlara taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
ÇORLU TSO’NUN FAALİYET VE PROJELERİNDEN BAHSETTİ
Misafirperverliklerinden dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
BAŞKAN VAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan daha sonra yerel seçimler sonrasında yeniden seçilen Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi.
BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortada. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum. Sizlere her zaman destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN