İl Başkanı Demircan’dan zehir zemberek açıklamalar

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ 12.02.2024 16:53:00 0
İl Başkanı Demircan’dan zehir zemberek açıklamalar

Cumhur İttifakının paydaşları arasında yer alan Büyük Birlik Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Şubat Pazar günü yaptığı Tekirdağ mitingine davet edilmemesine tepki gösteren İl Başkanı ve MKYK Üyesi Turan Demircan, tepkisini sosyal medya hesabından paylaştığı “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ mitingine ne yazıktır ki ne il başkanlığımız ne de ilçe başkanlıklarımız davet edilmemiş, bırakın davetiyeyi telefonla bile aranmamıştır. Her zaman olduğu gibi yine yok saymaya, kale almamaya devam etmektedirler. Genel Merkezimizce alınan büyükşehirlerde aday çıkarmama kararımıza rağmen bütün AK Parti üyelerinin, STK’ların, sıradan vatandaşların üçer beşer kere aranıp davet edildiği, çağırıldığı programa Büyük Birlik Partisi Teşkilatlarının davet edilmemesini tüm Tekirdağ halkının, tüm Tekirdağ seçmeninin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde tüm kamuoyunun vicdanına havale ediyorum” sözleriyle dile getirdi. 

TEKİRDAĞ’DA TAKINACAĞI TUTUM MERAK EDİLİYOR

Büyük Birlik Partisi’nin Tekirdağ’da takınacağı tutum merak edilirken, 31 Mart yerel seçimlerinde Tekirdağ ve ilçelerinde nasıl bir strateji izleyeceği de siyasi kulislerde merak edilen konuların başında yer aldı. 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 747 65 10