Gözden kaçırmayın

Spor Etkinlikleri Ödül Töreni ile sona erdiSpor Etkinlikleri Ödül Töreni ile sona erdi


Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi 408. Sokak’ta parke taş yol çalışmasının devam ettiğini kaydeden yetkililer, “Cumhuriyet Mahallesi 410. Sokak’ta parke taş yol çalışması tamamlandı.
Kent genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Kent genelindeki peyzaj, ot biçme, sulama ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ediyor. Mürefte Halı Saha Tesisinde idari bina ve soyunma odalarının yapılmasına yönelik çalışmalar sürüyor” ifadelerini kullandı.
ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Çöp konteynerlerinde temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ettiğini de sözlerine ekleyen yetkililer, “ Seraparktaki çocuk oyun gruplarının montaj çalışması tamamlandı. Yeni kurulacak Küçük Sanayi Sitesi’nde ara yolların açılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. İstiklal Mahallesi Beste Sokak, Cumhuriyet Mahallesi 408. Sokak’ta ve Kuruçeşme Mevkii’nde zemin tesviye çalışmaları gerçekleştirildi” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sevgi kenti Şarköy'ümüzde yaşayan hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber / Dilek Hilal DURAN