Gözden kaçırmayın

Spor Etkinlikleri Ödül Töreni ile sona erdiSpor Etkinlikleri Ödül Töreni ile sona erdi

7-12 yaş çocukların ücretsiz yararlanacağı kursların iki ay süreceğini kaydeden yetkililer kurslarda toplam 170 çocuğun eğitim göreceğini ifade etti. Yetkililer yaptıkları açıklamada,
“ Deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda çocukların spor ile iç içe olması sağlanacak.
Dört farklı branşta uzman eğitmenler ile çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek sağlayacak kursların yaz boyunca devam edeceği belirtildi. Ayrıca Mürefte Mahallesi'nde yeni kazandırılan Halı Saha Tesisi ile alternatif spor alanları oluşturuldu.
Futbol ve voleybol kursları bu yıl ilk defa Mürefte Mahallesi’nde de gerçekleştirilecek. Kurslara katılan tüm öğrencilere forma hediye edilerek spora teşvik edilmesi amaçlanıyor. Yaz spor okulu kurslarını başarı ile tamamlayan sporculara sertifikaları teslim edilerek minik sporcuların yeteneklerinin keşfedilmesi ve spor hayatlarına güzel bir anı bırakılması hedefleniyor” dedi.  
KEYİFLİ BİR YAZ GEÇİRECEKLER
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “ Yaz aylarında çocuklarımızın hem eğlenebileceği hem de yeni beceriler kazanabileceği bir ortam sağlamak amacıyla, çeşitli spor dallarındaki kursları miniklerimizle buluşturuyoruz.
Çocuklarımızın bu kurslara katılarak sosyal becerilerini geliştirmelerini, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini ve sporun keyifli dünyasıyla tanışmalarını hedefliyoruz. Amacımız, çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak, onları spora teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmaktır.
Hep birlikte, çocuklarımızın sporla dolu, sağlıklı ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum. Ayrıca kurslarımıza ilgili gösteren tüm öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Haber/Faik Onur KAYA