Taşkıranlar Samsungücü 1.Amatör lige yükseldi

Kurulduğu ilk yılda Tekirdağ 2.Amatör Küme’de mücadele eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü play-off grubundan lider olarak çıkarak 1.Amatör Kümeye yükselmeye hak kazandı.

Kapaklı 27.06.2024 13:08:00 0
Taşkıranlar Samsungücü 1.Amatör lige yükseldi

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda sezona başlayan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ilk maçında Fevzipaşaspor ile 2-2 berabere kaldı. İkinci hafta maçında Çerkezgücüspor’a deplasmanda farklı kaybeden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü bir sonraki hafta ise evinde Çataklıspor’u tek golle mağlup etmesini bildi. 4.hafta deplasmanda Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u altı golle geçen Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ilk devrenin son karşılaşmasında ise Samsunlular Yaşardoğu Spor Kulübünü 6-0 mağlup etti. Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ligin ilk devresini 10 puanla ikinci sırada tamamladı. 

 

SEZONU İKİNCİ SIRADA TAMAMLADI 

 

Ligin ikinci devresine Fevzipaşaspor mağlubiyeti ile başlayan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü bir sonraki hafta ise ilk devre mağlup olduğu Çerkezgücüspor’u dört golle mağlup ederek rakibinden rövanşı aldı. Sekizinci hafta karşılaşmasında Çataklıspor’a konuk olan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü karşılaşmadan tek gollü galibiyet çıkardı. Dokuzuncu hafta maçında Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u 3-0 mağlup eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü sezonun son maçında ise Samsunlular Yaşar Doğuspor’u hükmen mağlup etti. Sezon boyunca 10 karşılaşmaya çıkan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Fevzipaşaspor’un gerisinde sezonu 22 puanla ikinci sırada tamamladı. 

 

1.AMATÖR KÜMEYE YÜKSELDİ 

 

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü gruplarını ikinci sırada tamamlayan Güngörmezspor, Aydoğdu Gençlikspor, Çorlu Güvenspor, Yavuzspor ile play-out grubunda karşı karşıya geldi. İlk maçında Güngörmezspor ile 1-1 berabere kalan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ikinci hafta maçında ise Çorlu Güvenspor’u tek golle mağlup etmesini bildi. Üçüncü hafta maçında deplasmanda Aydoğdu Gençlikspor’u üç golle mağlup eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ligin dördüncü haftasını bay geçti. Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ligin son hafta maçında Yavuzspor’un maça çıkmaması üzerine karşılaşmadan 3-0 hükmen galibiyet elde etti. Puanını 10 yapan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü bu sonuçla 1.Amatör Kümeye yükselen ilk takım oldu. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

 

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran yaptığı açıklamada, “ Play-Off son hafta maçına rakibimizin çıkmayacağını bildirmesi ile takımımız namağlup şekilde Play-Off şampiyonu olarak 1. Amatör Lig’e yükseldik. Sezon boyunca desteklerini hissettiğimiz tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 747 65 10