Taşkıranlar Samsungücü transfere hız verdi

Tekirdağ 1.Amatör Ligin yeni ekiplerinden Taşkıranlar Samsungücü yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Kapaklı 2.07.2024 12:43:00 0
Taşkıranlar Samsungücü transfere hız verdi

Tekirdağ 2.Amatör Küme play-off grubunda oynadığı dört karşılaşmada üç galibiyet bir beraberlik alarak 10 puanla grubunu lider tamamlayan Taşkıranlar Samsungücü 1.Amatör Kümeye yükselmişti. 

 

8 OYUNCU İLE ANLAŞTI 

 

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Furkan Aşık ve Yardımcı antrenör Sezer Karagöz ile anlaşan Taşkıranlar Samsungücü transfere de hız verdi. Tecrübeli oyuncu Emre Kaymaz’ı renklerine bağlayan Taşkıranlar Samsungücü yeni sezon öncesi tecrübeli oyuncu Nusret İşar, Murat Bilek, Yağız Batur, Berke Oktopçu, Mert Torun, Muhammed Karakaş, Cahit Ergün ile anlaşma sağladı. 

 

 

HEDEF SÜPER LİG 

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “ Yeni sezon öncesi teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimize başladık. Tekirdağ liglerinde adlarını duyurmuş tecrübeli oyuncuları kadromuza kattığımız için mutluyuz. Önümüzdeki günlerde de transfer çalışmalarımız devam edecektir. Yeni sezonda hedefimiz 1.Amatör Küme’de de şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselmektir. Yeni transferlerin oyuncularımıza ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 747 65 10