Gözden kaçırmayın

Kapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptıKapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı

Tekirdağ 2. Amatör Küme play-offlarında rakiplerini mağlup ederek grubunu lider tamamlayan Taşkıranlar Samsungücü Tekirdağ 1. Amatör Küme'ye yükselmişti.

YENİ TRANSFERLERİNİ AÇIKLADI

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Furkan Aşık ve Yardımcı antrenör Sezer Karagöz ile anlaşan Taşkıranlar Samsungücü geçtiğimiz günlerde Emre Kaymaz, Nusret İşar, Murat Bilek, Yağız Batur, Berke Oktopçu, Mert Torun, Muhammed Karakaş, Cahit Ergün’ü kadrosuna katmıştı. Hedefini Süper Amatör olarak belirleyen Taşkıranlar Samsungücü geçtiğimiz günlerde de Fırat Işık, Ferdi Biçer, Eray Turan, Sinan Sarı, Enes Işın, Barış Cihangir ile de anlaşma sağladı.

HAYIRLI OLSUN

Yeni sezon öncesi iddialı takım kurmak için kolları sıvadıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz transferlerimizin ardından Fırat Işık, Ferdi Biçer, Eray Turan, Sinan Sarı, Enes Işın, Barış Cihangir ile de anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin kulübümüze ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA