Gözden kaçırmayın

Kapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptıKapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı

Çorlu Şehir Stadyumunda önceki akşam oynanan karşılaşmayı Ayberk Tiryaki yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökhan Şenlik ve Berkant Paşa yaptı.


TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ GOLÜ BULDU


Maça hızlı bir başlangıç yapan Taşkıranlar Samsungücü ilk dakikalardan itibaren Aydoğdu Gençlikspor kalesinde galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Taşkıranlar Samsungücü arzuladığı gole ise karşılaşmanın 28’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Bayram Taş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Taşkıranlar Samsungücü’nü karşılaşmada öne geçirdi.


FARK İKİYE ÇIKTI


Gelen golle birlikte Taşkıranlar Samsungücü rahatlarken, Ayduğdu Gençlikspor ise rakibi karşısında beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Taşkıranlar Samsungücü’nün tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı bir giriş yapan Taşkıranlar Samsungücü ataklarını sıklaştırdı. Rakibinin beraberlik golü aradığı dakikalarda Eray Turan’ın şık golüyle farkı ikiye çıkartan Taşkıranlar Samsungücü rahatladı.


RAHAT GALİBİYET


Karşılaşmanın 67’inci dakikasında Aydoğdu Gençlikspor’dan Uğurcan Şenol kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibinin on kişi kalmasıyla birlikte rahatlayan Taşkıranlar Samsungücü’nde 77’inci dakikada Bayram ikinci sarı karttan ihraç oldu. Karşılaşmanın son dakikalarını her iki takımda on kişi tamamlarken, 89’uncu dakikada sahneye Şerif Dilek çıktı. Şerif Dilek düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Taşkıranlar Samsungücü’nün 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.


LİDERLİĞE YÜKSELDİ


Karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu gollerle karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Taşkıranlar Samsungücü puanını yedi yaparak liderliğe yükseldi. Haftaya üç puanla giren Aydoğdu Gençlikspor ise bu mağlubiyetle birlikte zirve yarışından uzaklaştı. Karşılaşmanın ardından Taşkıranlar Samsungücü teknik heyet ve futbolcuları galibiyetin sevincini doyasıya kutladılar.


Haber/Faik Onur KAYA