Yaz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Şenlikleri kapsamında gerçekleştirdiği konserlerin sonuncusunda arabesk müziğin güçlü yorumcusu Hakan Altun ve Cem Pilevneli sevenleriyle buluştu.

Marmara Ereğlisi 28.08.2023 10:31:00 0
Yaz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ünlü sanatçılara Yaz Şenlikleri’ne katılımlarından dolayı kendilerine Marmaraereğlisi Belediyesi kursiyer kadınlar tarafından el emeği ile üretilen, çini ürünler hediye etti. 

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. 

 


UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI 


Yaz Şenlikleri sahnesinin ilk konserine imza atan genç kuşağın iyi çıkış yapan popüler ismi, Cem Pilevneli büyük alkış ve beğeni toplayan yorumlarıyla, alanı dolduran seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.


PLAKET TAKDİM EDİLDİ 


Pilevneli’nin ardından konserin ikinci bölümünde sahneye ünlü sanatçı Hakan Altun ‘Bir Telefon’ şarkısıyla çıktı. Konser boyunca dillerden düşmeyen aşk şarkılarını seslendiren Hakan Altun’un şarkılarına hayranları gece boyunca eşlik etti. Romantik şarkılarıyla hüzünlendiren Altun, hareketli şarkılarıyla da sevenlerini coşturdu. Sevilen sanatçıya, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata Yaz Şenliği’ne katılımı için teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.


EL EMEĞİ ÇİNİLER HEDİYE ETTİ 


Konserin bir bölümünde sahneye davet edilen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ünlü sanatçılara Yaz Şenlikleri’ne katılımlarından dolayı kendilerine Marmaraereğlisi Belediyesi kursiyer kadınlar tarafından el emeği ile üretilen, çini ürünler hediye etti. 

 


“ES GEÇMEK İSTEMİYORUZ” 


Konserde konuşan Başkan Hikmet Ata, “Biz ilçemiz için çalışırken üretim, istihdam, eğitim, her alanda Marmaraereğlimiz’de yeni yatırımlar kazandırma gayesindeyiz. Ancak bunları yaparken hemşehrilerimizin nefes alacağı, günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği kültür sanat faaliyetlerini de es geçmek istemiyoruz. Sanatın iyileştirici, umut verici ve birleştirici yönünü kullanma çabası ile bu yaz; ‘’Yaz Şenlikleri’’ kapsamında, siz değerli hemşehrilerimize dolu dolu bir program hazırladık. 

 

Sıcak yaz akşamlarını keyifle geçirmeniz için kültür, sanat ve sporla iç içe birbirinden farklı etkinlikler düzenledik. Umuyoruz ki keyifli bir yaz geçirmenize vesile olmuşuzdur. Yaz şenliklerimize yoğun ilgi gösteren ilçe sakinlerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizleri daha fazla bekletmeyerek bu eşsiz müzik şölenini izlemeye davet ediyorum. Herkese İyi eğlenceler diliyorum” dedi. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10