Yüksel, seçim çalışmalarına Hayrabolu’da devam etti

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel seçim çalışmaları kapsamında Hayrabolu’da bir dizi ziyarette bulundu.

Hayrabolu 2.02.2024 11:48:00 0
Yüksel, seçim çalışmalarına Hayrabolu’da devam etti


31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Cüneyt Yüksel, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 


“HAYRABOLU’DA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ” 


Çalışmaları kapsamında Hayrabolu’da bir dizi ziyarette bulunan Yüksel, Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik" vizyonuyla, Hayrabolu’da emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. 

 


ESNAFI ZİYARET ETTİ 


Yüksel, “Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileriyle birlikte Hayrabolu Belediye Başkanımız Osman İnan’ı ziyaret ettik; daha sonra Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, S.S. 266 Sayılı Hayrabolu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Ziraat Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ticaret Borsası, Taşıyıcılar Kooperatifi, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Süt Üreticileri Birliği ve Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nin kıymetli başkanları ve yönetimleriyle fikir alışverişinde bulunduk. İşyerlerine uğradığımız ilçe esnafımızla sohbet ettik, talep ve beklentilerini dinleyerek bol bereketli kazançlar diledik” dedi. 

 


MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ 


Hayrabolu'da değerli muhtarlarla buluşan Cüneyt Yüksel, “Cumhur İttifakımızın yöneticileriyle birlikte, muhtarlarımızın talep ve beklentilerini dinledik ve Hayrabolu’muz için öngördüğümüz projelerimiz ve hedeflerimiz hakkında kapsamlı bir istişarede bulunduk. Tekirdağ'ımızın her bir köşesine ulaşacak, tüm vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projelerimizi, muhtarlarımızın kıymetli desteği ile hayata geçireceğiz. Bu verimli toplantıda, deneyimlerini ve değerli fikirlerini bizimle paylaşan tüm muhtarlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 


Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10