Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti


Yeni sezon öncesi hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Kızılpınarspor transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
ÜÇ OYUNCU İLE ANLAŞMIŞTI
Bu sezon yeni yönetimi ile iddialı bir kadro kurmak hedefinde olan Kızılpınarspor 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi hedefliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfere hız veren Kızılpınarspor Kapaklıspor’dan Uğur Hasko, Tuna Akgüneş ve Buğra Yaman ile anlaşma sağlamıştı.
TRANSFERLER DEVAM EDECEK
Hafta başında 1911 Çerkezköyspor’da forma giyen Fırat Işık’la da görüşen kırmızı siyahlı ekip, anlaşmayı tamamladı. Kızılpınarspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren Işık, kulüple birlikte antrenmanlarına başladı. Şampiyonluk kupasını Kızılpınar’a getireceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Sebih Kaya, “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim ile belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz. Süper Amatör’ün tecrübeli oyuncularından Fırat Işık’ı transfer ettik. Fırat’ın takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inancımız tamdır. Kızılpınarspor olarak hedefimizi Bölgesel Amatör Lig olarak belirledik. Yeni transferlerimizin kulübümüze ve oyunculara hayırlı olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız ise önümüzdeki günlerde devam edecek” dedi.
46 GOL ATTI
1 Temmuz 1985’te dünyaya gelen Fırat Işık 2003 yılında Esenkent İdman Yurdu Spor Kulübünde futbola başladı. Sırasıyla Avcılarspor, Gürpınarspor, Büyükçekmece Belediyespor, Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri, Bayrampaşaspor’da top koşturan tecrübeli oyuncu, Rami’nin ardından 2010 yılında Çerkezköyspor’a transfer oldu. İki sezon bu takımda top koşturan Fırat Işık, Tatvan Gençlerbirliği ve Üsküdar Futbol Yatırımlarının ardından 2015 yılında Vefaspor’a transfer oldu. İFA, Esenler Erokspor, Çerkezköy Doğanspor, İstanbul Beylikdüzüspor, Kapaklıspor macerasının ardından, oyuncu 2021 yılında Çerkezköy 1911 Doğanspor’a transfer oldu. Bir sezon Nart Spor Kulübünde top koşturan oyuncu, geçtiğimiz sezonu Çerkezköy 1911 Doğanspor’da tamamladı. Türkiye Kupası’nda bir, TFF 3.Ligde 5, Bölgesel Amatör Ligde 173 karşılaşmaya çıkan oyuncu rakip filelere ise 46 gol bıraktı.
Haber/Faik Onur KAYA