Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

0-14 yaş arası çocuklar için kıyafetler sunan Örs Bebe Giyim, yetişkinler için de bay-bayan çanta, parfüm ve çeşitli aksesuarlarla geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, “Çerkezköy çok hızlı göç alan, nüfusu çok hızlı artan bir ilçemiz. Bu durum ihtiyaçları da artırıyor. Hem belediye olanaklarıyla kuracağımız işletmelere hem de vatandaşlarımızın, yatırımcılarımızın yatırımlarına ihtiyaç duyuyor. Biz belediye olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırlık kursları, yaz okulları, yüzme kursları, tiyatro kursları açarak onların daha iyi bireyler, daha iddialı insanlar olması için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle müesseselerimizin de olması, çocuklarımıza böyle ucuz, güzel imkanlar sağlaması bizim için mutluluk verici. Ayşe ve Okan kardeşlerime ekonominin de sıkıntılı olduğu bir dönemde ellerini taşın altına koyarak Çerkezköy için yapmış oldukları bu yatırım için teşekkür ediyorum. İnşallah bol kazançları olur. İnşallah daha da büyüyerek, şubeleşerek çok daha iyi yerlere gelirler. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de işletmenin Çerkezköy’e ve işletmecilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı yapıldı.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ

Açılışta çocuklar palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlenirken, çocuklara hikaye kitabı, resim defteri ve boya kalemleri hediye edildi.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN