Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti


Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yeni sezona hazırlanan Kızılpınarspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bölgesel amatör Lig takımlarından güçlü isimleri kadrosuna katan kırmızı siyahlı ekip, son olarak Tekirdağspor ile Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayan Kadir Muharrem Pehlivan’la anlaştı.

KADİR MUHARREM PEHLİVAN KIZILPINARSPOR’DA

Yeni sezon öncesi hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve iddialı transfer yaparak taraftarlarını heyecanlandıran Kızılpınarspor son olarak Sarayspor ve Tekirdağspor’da şampiyonluk yaşayan Kadir Muharrem Pehlivan’ı kadrosuna kattı. Kızılpınarspor yönetimi yaptığı açıklamada, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek istediklerini belirterek; “Kızılpınarspor’u şampiyon olarak bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Yönetim olarak tamamen şampiyonluğa kenetlendik. Yeni sezon öncesi kadromuzu daha da güçlendirerek, hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Biz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

14 GOL KAYDETTİ

1995’de İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 2009 yılında Silivrispor alt yapısında futbola başladı. 2011 yılında Büyükçekmece Tepeckispor’a transfer olan oyuncu iki sezonun ardından Alibeyköyspor’a transfer oldu. Celaliye’de bir sezon oynandıktan sonra yeniden eski takımına dönen oyuncu Alibeyköyspor, Silivrispor, Alaşehir Belediyespor’da top koşturduktan sonra 2018 yılında 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Bu takımda bir yıl oynadıktan sonra Çengelköyspor’a transfer olan oyuncu Sarayspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkardıktan sonra Tekirdağspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz yıl Tekirdağspor ile de BAL’a çıkma başarısı gösteren oyuncu ligde çıktığı 61 maçta 14 gol atma başarısı gösterdi.

Haber/Faik Onur KAYA