Gözden kaçırmayın

Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’daGezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da


Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla sünnet işlemleri ücretsiz olarak yapılan çocuklar ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmak için geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni, 27 Temmuz Cumartesi günü Canbazlar Caddesi’nde gerçekleştirildi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ
Şölen, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasi parti temsilcileri, sünnet çocukları ve aileleriyle çok sayıda vatandaşın katılımıyla bando eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Sünnet Şöleni, Recep Güven Parkı’nda Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla devam etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif’in okunması ve duaların yapılmasının ardından sünnet çocukları ve ailelerine ikramda bulunuldu. Alanda hazır bulunan Mobil İkram Aracı’ndan vatandaşlara sıcak ve soğuk meşrubat da ikram edildi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sünnet çocukları ve aileleriyle bol bol fotoğraf çekilirken, çocuklara hediyeler verdi.

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
Sünnet Şöleni, Canbazlar Caddesi’nde çocuklar için hazırlanan alandaki birbirinden eğlenceli etkinliklerle devam etti. Çocuklar yüz boyama, robot adamlar, maskotlar, sihirbaz, jonglör ve akrobasi gösterileriyle keyifli vakit geçirdi. Ünlü sunucu Doğukan Alsay’ın sunumuyla devam eden 19. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde sünnet çocuklarına kına yakıldı. Ardından sahneye ünlü sanatçı Suzan Kardeş çıkarak birbirinden güzel şarkılarını söyledi.

SUZAN KARDEŞ SAHNE ALDI
Konserde ünlü sanatçı Suzan Kardeş Balkanlar’dan Anadolu’ya uzanan birbirinden eğlenceli şarkılarını Kapaklı halkı için seslendirdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sunucu Doğukan Alsay ve sanatçı Suzan Kardeş’e çiçek ve şilt takdim ederek teşekkürlerini iletirken, Alsay ve Kardeş de Kapaklı’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN