Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy’de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kanarya Sokak üzerinde Pazar günü sabah saatlerinde başlayan kaldırım çalışmaları mahallelinin tepkisine neden oldu.
Pazar sabahı erken saatlerde başlayan kaldırım çalışmaları, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Tatil ve istirahat günü olarak bilinen pazar gününde iş makinelerinin gürültüsüyle uyanan vatandaşlar, belediyeye tepki gösteriyor. ‘NE ZAMAN DİNLENECEĞİZ’
Çalışmaların başladığı sabah saatlerinden itibaren rahatsızlık duyan mahalle sakinleri, iş makinelerinin gürültüsünden dolayı dinlenemediklerini belirtiyor.
Özellikle hafta boyunca çalışan ve pazar gününü dinlenmek için ayıran vatandaşlar, bu durumdan büyük rahatsızlık duyduklarını ifade ediyor. VATANDAŞLARIN TEPKİSİ BÜYÜYOR
Mahalle sakinleri, "Hafta boyunca çalışıyoruz ve sadece pazar günü dinlenme fırsatımız oluyor.
Burası bir işçi memleketi, bu işi planlayanların bunu göz önünde tutması lazım. Ancak bu sabah iş makinelerinin gürültüsüyle uyandık ve tüm günümüz mahvoldu.
Belediyenin bu tür çalışmaları hafta içi yapmasını istiyoruz. Pazar günü ailenizle birlikte huzur içinde kahvaltı yapmak istiyorsunuz ama maalesef bu mümkün olmadı.
Gürültüden dolayı pencerelerimizi bile açamadık. Belediyenin bu konuda daha duyarlı olmasını bekliyoruz.
İnsanların dinlenmek için bir günleri var o gün de böyle zehir ediliyor." dedi. Haber / Şaban KARDEŞ