Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti


Toplumun huzuru ve güvenliği için yedi gün, yirmi dört saat görevinin başında olan polis güvenlik olaylarına müdahalenin yanı sıra, ihtiyaç duyulan her alanda gözünü kırpmadan görev alıyor.

ELLERİYLE SU VERDİLER
Tekirdağ genelinde özellikle son günlerde meydana gelen yangınlara polis de TOMA’larla müdahale ediyor. Yangına müdahaleleriyle yangının daha fazla alanlara geçmesinin önüne geçen Çevik Kuvvet ekipleri ayrıca yangınlarda zarar gören canlıları da kurtararak su veriyor. İki çevik kuvvet polisinin yangından etkilenen kaplumbağayı kurtardıktan sonra elleriyle su vermesi ise yürekle su serpti.

‘HER ALANDA DESTEK OLUYORUZ’
Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü şu görüşlere yer verdi; “Şehrimizde son zamanlarda sıkça meydana gelen anız/arazi ve ormanlık alan yangınlarındaki müdahale çalışmalarına, Tekirdağ Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Çorlu Çevik Kuvvet Grup Amirliği kuvvesinde bulunan TOMA ve tecrübeli personelden oluşan TİM ile destek verilmiştir. Yerleşim alanlarını ve sanayi bölgelerini de etkileme riski bulunan geniş çaplı yangınlara müdahale eden İtfaiye ve diğer kurum görevlilerine takviye olunarak yaşam alanları zarar gören ve yangından doğrudan etkilendiği tespit edilen hayvanlarımızın temel yaşam gereksinimlerinin sağlanması için ayrıca çalışma yapılarak personelimizce gözlem altına alınmıştır.”

‘OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’
İhtiyaç duyulan her alanda görevli personelle omuz omuza çalışıldığının belirtildiği açıklama şu sözlerle sürdürüldü; “Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde sürmesi, bölgede yerel kuvvetli rüzgarların etkili olması sebebiyle sık sık yaşanan ve hızla büyüyen yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına yaz boyunca dahil olunmuş, ihtiyaç duyulan her an yangında görevli personel ile omuz omuza görev ifa edilmiştir. Yaşanan yangınlarda bireysel hataların minimuma indirilmesi, can dostlarımızın doğal yaşam alanlarının korunmasına özen gösterilmesi tarım bölgesi olan coğrafyamız için azami önem taşımaktadır.”

Haber / Gülay Yiğit SEZEN