Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün bir aylık çalışmasının istatistiki bilgileri paylaşıldı. Yapılan açıklamada, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Temmuz ayın içinde Çerkezköy genelinde 31 bin 321 kişinin 550 Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapılırken, aranması olan 173 kişi de bu çalışmalar çerçevesinde yakalandı.

 

ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM VURGUSU

 

Vatandaşın can ve mal güvenliği, ilçenin genel asayişi için gece-gündüz görevinin başında olan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Temmuz ayında 450 asayiş uygulaması ve denetim de gerçekleştirdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu uygulamalar çerçevesinde 31 bin 321 kişinin GBT sorgulamasını yaptı. Bu kişilerden aranması olan 173 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 5 bin 886 araç kontrol edildi,  çalışmalarda 1990 araca da yasal işlem yapıldı. Uygulamalar kapsamında, polis ekipleri tarafından 12 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği ve 88 gram uyuşturucu maddesinin de ele geçirildiği belirtildi.

 

 

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN EMNİYET’E TEBRİK

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalar ilgili açıklama yapan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüzce 2024 yılı Temmuz ayında 450 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Fatma Aladağ ASLANLI