Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan ve 6 Ağustos Salı günü itibariyle başlayan Ayak Tenisi Turnuvası’na başvurular 12 Ağustos Pazartesi günü sona erecek.

 

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

 

Ayak Tenisi Turnuvası’na kayıtların 12 Ağustos tarihine kadar Çerkezköy Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan cerkezkoy.bel.tr adresinden online olarak yapılacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ayak Tenisi Turnuvamızın kayıtları 6 Ağustos Salı günü başlıyor. Turnuvamıza katılacak olan takımlar oyuncu sayısını 2+1 olacak şekilde kayıtlarını cerkezkoy.bel.tr adresi üzerinden online olarak yaptırabilecekler” dedi.

 

ŞAMPİYONA 5 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

 

Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı içerisinde bulunan Güreş Alanı’nda yapılacak olan Ayak Tenisi Turnuvası müsabakalarının 17-18 Ağustos tarihleri arasında oynanacağını kaydeden Akay, “Turnuvamızda dereceye giren sporcularımıza ödüllerimiz olacak. Turnuvamızda şampiyon olan takıma kupa ve 5 bin TL, ikinci olan takıma kupa ve 3 bin TL ve üçüncü olan takıma ise yine kupanın yanı sıra 2 bin TL ödül vereceğiz. Ayrıca turnuvamıza katılan sporculara madalyaları da verilecek ” şeklinde konuştu.

 

AKAY’DAN TURNUVAYA DAVET

 

Bu sene 3.’sü düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası’na takımların 2+1 olmak üzere 3 oyuncu ile katılacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ayak Tenisi Turnuvamıza tüm sporcuları davet ediyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi birbirinden güzel ve çekişmeli müsabakaları bu yıl yeniden izlemeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN