Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy’de Fatih Mahallesi, Ambardere mevkiinde yaşayan yüzlerce aile, bulundukları alanda market ve halk ekmek büfesi olmadığı için mağduriyet yaşadıklarını belirterek Çerkezköy Belediyesi’ne seslenerek sorunun çözülmesini talep ediyor. En azından kısa zamanda bir Halk Ekmek Büfesinin konulmasının yerinde olacağını kaydeden Ambardere’de ikamet eden vatandaşlar, bu bölgeye yeteri kadar hizmet gelmemesinden de şikayetçi.

 

 

METRELERCE UZAKTA FABRİKASI VAR

 

Ambardere'deki vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasına, birkaç metre mesafede olmalarına rağmen ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için Çerkezköy'e gitmek zorunda kaldıklarını belirtiyorlar. Bu durumun günlük yaşamlarını zorlaştırdığını dile getiren vatandaşlar, "Yüzlerce aile ve binlerce kişi, bir ekmek alabilmek için Çerkezköy'e gitmek zorunda kalıyor.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçimden önce halk ekmek büfesi sözü vermişti. Bu sözün tutulmasını ve Ambardere’ye herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir alana halk ekmek büfesi konulmasını istiyoruz" dedi.

 

 

‘BURAYA HİZMET GELMİYOR’

 

Bölgede yeterli altyapı yatırımları yapılmadan parsellerin açıldığını kaydeden Ambardere sakinleri, “Biz altyapı yapılmadan burada parsellerin açılmasını doğru bulmuyoruz. Çerkezköy Belediyesinin şehre getirdiği hizmetleri tam anlamıyla buraya da istiyoruz. Çerkezköy Belediyesi’nden sorunlarımıza bir an önce çözüm bekliyoruz” sözleriyle yaşadıkları mağduriyeti dile getiriyorlar.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ