Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy’de yaklaşan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okul formaları ve önlükler raflardaki yerini alırken, veliler ve öğrenciler de hazırlıklara başladı. Veliler kırtasiye malzemeleri, okul çantası, kıyafet gibi ihtiyaçları hazırlamaya başladı. 

 

 

 

“KENDİ ATÖLYELERİMİZDE ÜRETİYORUZ”

 

Çerkezköy’de okul kıyafeti alışverişinin başladığını belirten Yaşar Giyim yetkilisi Mustafa Yılmaz, “Çerkezköy, Kapaklı, Veliköy, Kızılpınar, Karaağaç, Pınarca, Beyciler, Sayalar, Çayırdere bölgesindeki tüm okulların kıyafetleri mevcut. Kıyafetleri 50 kişilik bir ekiple kendi atölyemizde üretiyoruz” dedi.

 

 

“BPA VE KANSEROJEN MADDE İÇERMEMESİNE DİKKAT ETSİNLER”

Yılmaz, “Velilerden isteğimiz okul alışverişini son anlara kalmayıp, yoğunluğa bırakmamaları. Velilerimiz kıyafet, çanta, suluk gibi ürünleri seçerken özellikle BPA ve kanserojen madde içermemesine dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz. Velilerimizi bu konuda bilinçli olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Okul kıyafetinin önemine dikkat çeken Yılmaz, “Okul kıyafeti disiplin demek, güvenlik demek, ekonomiye katkı demek. Okul kıyafetinin en güzel yanı herkesi eşitleyebilmesi” diye konuştu.

 

 

2 BİN TL’YE KADAR ÇIKIYOR

 

Fiyatlarda geçen yıla göre çok büyük bir artışın olmadığını söyleyen Yılmaz, “İmkanımız yettiğince fiyatları artırmadan bu sene karımızdan da feragat ederek bu dönemi verilerimizle birlikte atlatmayı düşünüyoruz. Fiyatlarımız ürünün özelliklerine göre değişiyor. Genel olarak okul kıyafeti alışverişi bin 300 – bin 400 kiradan başlayıp özelliğine ve kalitesine göre 2 bin TL’ye kadar çıkabiliyor” dedi.

 

 

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE VELİLERİMİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Vize Giyim işletmecilerinden Atilla Dinç de okul alışverişinin başladığını belirterek, fiyat artışlarını geçen yıla göre çok fazla yansıtmadıklarını ifade etti. Bu sezon satılacak kıyafetlerin siparişlerini Aralık-Ocak aylarında verdiklerini söyleyen Dinç, “Fiyat artışlarından çok fazla etkilenmemek adına siparişlerimizi erken verdik. Geçen seneye göre fiyat artışları yüzde 25-30 bandında kaldı. Yeni sezona iyi hazırlandık. Fiyat skalamız iyi. 45 yıllık tecrübemizle bu işi yapıyoruz. İyi ve kaliteli malı ucuza sunmaya çalışıyoruz. Ekonomik koşullar ağır. Biz de elimizden geldiğince velilerimize destek olmaya çalışıyoruz” dedi. İlkokul tişörtlerinin 280-320 TL arası, ortaokul tişörtlerinin 300-350TL arası, lise tişörtlerinin 320-380 TL arası, kapüşonlu sweet ve hırkaların 450-650 TL arası, pantolonların da 300-700 TL arasında değiştiğini dile getiren Dinç, “Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Vize bölgesindeki tüm okul kıyafetlerinin yanı sıra çanta, beslenme çantası, kalemlik, suluk gibi tüm malzemeler bünyemizde mevcut. Fiyatımız ve kalitemiz Türkiye şartlarında en iyisi, en güzeli” dedi.

 

 

“VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE BORCUMUZ VAR”

 

İşletmecilerden Özcan Dinç de “Velilerimize, öğrencilerimize, birlikte yaşadığımız bu insanlara borcumuz var. Bizler onlar sayesinde bugünlere geldik. Bugünkü şartlarda fiyat olarak Türkiye ortalamasının çok altında hizmet veriyoruz. Bugüne kadar bizlere destek veren tüm öğrencilerimizin, velilerimizin yanındayız. Birlikte nice yıllar devam etmek bizim görevimizdir. İnsanın serveti kendi manevi kişiliğinde olmalıdır. Sayın halkımıza daha iyi hizmetler vermeyi arzu ediyoruz. 2024-2025 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Vize Giyim ailesi olarak yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ