Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Siyasete girmeden önce hemşehri derneklerinde görev alan, o dönemlerde yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan siyasete de Vahap Akay ile birlikte giren Enver Bayram’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım hem merak uyandırdı, hem de Çerkezköy’ün siyasi kulislerinde tekrar konuşulmaya başlandı.

 

KIRGIN MI? KIZGIN MI?

 

Sosyal medya uygulamasının bir çalışması olarak sunulan, ‘10 Yıl Öncesi, 10 Yıl Sonrası’ başlığıyla paylaşım yapan Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Bayram, bu fotoğrafla kime ne anlatmak istedi? Birilerine mesaj mı verdi? Ya da birilerine kırgın veya kızgın mı? Tüm bu soruların cevabı kendisinde saklı olmakla beraber, CHP başta olmak üzere Çerkezköy siyasi kulislerde konuşulmaya başladığı dikkatlerden kaçmadı. Enver Bayram, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’la yıllar önce Çarşamba’nın meşhur sekiz köşe kasketli fotoğrafını ve yerel seçim döneminde çekilen fotoğrafıyla kendisinin on yıl önce ve on yıl sonraki fotoğraflarını kolaj yaparak paylaştı.

 

 

 

SİYASET HAREKETENLENECEK

 

Fotoğrafta dikkat çeken bir diğer nokta da, yıllar önce çekilen fotoğrafta Vahap Akay, Enver Bayram ve Enver Bayram’ın oğlu Ali Yahya ile birlikteyken, bir diğer karede ise Enver Bayram oğluyla birlikte sadece kendisinin fotoğrafını paylaşması oldu. Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama Çerkezköy’ün siyasetinin önümüzdeki günlerde hareketleneceği aşikar.

 

7 YIL BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTI

 

2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte belediye meclis üyesi olarak seçilen Enver Bayram 2017 Şubat ayında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. 7 yıl boyunca görevini başarılı şekilde yapan Bayram, 31 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay’ın üçüncü kez meclis üyesi listesinde yer alarak meclise girmişti.  Enver Bayram yeni dönemde ise Birol Öztürk’ten boşalan Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ