Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy’ün her geçen gün artan nüfusu ile birlikte özellikle iş çıkış saatlerinde trafik neredeyse durma noktasına gelirken, Atatürk ve Öztrak Caddeleri başta olmak üzere ana artellerde yapılan çift sıra parklar trafiği durma noktasına getiriyor.

 

 

 

İL OLMA POTANSİYELİ OLAN BİR İLÇE

 

Yetersiz park alanları, aceleci vatandaşların düşüncesizliği ile birleşince caddelerde geçiş neredeyse imkansız hale gelirken Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gün içerisinde çift sıra parklara cezai işlem uygulansa da sorumsuz vatandaşların bu alışkanlıklarından vazgeçmediğini söyleyen bazı vatandaşlar, “Çerkezköy her geçen gün büyüyen ve il olma potansiyeli olan bir ilçe. Ancak 2024 yılında biz Çerkezköy’de hala çift sıra park sorununu konuşmaktan ileriye gidemez olduk” diyerek duruma isyan ettiler.

 

 

İTFAİYE YANGINA NASIL MÜDAHALE EDECEK?

 

Vatandaşlar, “Atatürk ve Öztrak Caddelerinin bağlantılı ara sokaklarında çıkacak herhangi bir yangında vatandaşlara itfaiye ekipleri nasıl ulaşacak, biz ilerleyemiyoruz itfaiye ekipleri nasıl ilerlesin? Özellikle Atatürk ve Öztrak Caddelerine kalıcı çözüm yapılmasını ve ilçeye yeni otopark alanları kazandırılmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ