Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Kaza, Narin Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

 

İddiaya göre Kadife Sokak üzerinde seyir halinde olan İ.Ö. idaresindeki 35 BHF 644 plakalı otomobil Narin Caddesi üzerinden Pınarça istikametine dönüş yapmak istediği esnada Narin Caddesi üzerinde şehir merkezine seyir halinde olan A.A. idaresindeki 59 AIY 142 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 

 

CADDE ÜZERİNDE SAVRULDULAR

 

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü A.A. ve motosiklette yolcu olarak bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi motosikletten düşerek cadde üzerine savruldu. Durumu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

 

 

SAĞLIK EKİPLERİ HAYATA DÖNDÜRDÜ

 

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk belirlemelerde kalbi durduğu anlaşılan motosiklet yolcusu sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu hayata döndürülerek Optimed Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü A.A. ve otomobilde bulunan iki kişi ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle cadde üzerinde bir süre aksayan trafik araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale dönerken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ