Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Birbirinden güçlü ve deneyimli takımlarla mücadele edecek olan temsilcilerimizin rakipleri şu şekilde oluştu.

1-Bursa: Güner Karakaya spor kulübü

2- Bursa: İnegöl Belediye spor kulübü

3- Bursa: Karacabey Spor Kulübü

4- Bursa: Yenişehir Belediye spor kulübü

5-Düzce: Düzce Belediyesi Spor Akademisi

6- İstanbul: Büyük Reşitpaşa Spor Kulübü

7- İstanbul: Doğu Akademi spor

8- İstanbul: Süreyyapaşa Gençlik

9- Kocaeli: Gölcük Belediye spor kulübü

10- Tekirdağ: Arges spor

11- Tekirdağ: Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü

12- Zonguldak: Çaycuma Spor Olsun

 

TEMSİLCİMİZ BU YIL NE YAPACAK?

 

İlk yılında grubunu 3. Sırada tamamlayan temsilcimiz bu sene ne yapacağı merak konusu oldu. Kulübün gecen sene erkeklerde alt yapılarda son yılların en başarılı dönemini geçirdiğini düşünürsek bu sene nasıl bir takım kuracağı ve rakipleriyle nasıl sonuçlar alacağı spor kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.

 

 

 

‘KİMSENİN ÖNÜNÜ KAPATMAYIZ’

 

Kulüp yöneticileri, 2023-2024 sezonunun takımımız için çok başarılı geçtiğini söyleyerek şunları söylediler; “Bunun yanında genç sporcuların performansı bizleri umutlandırdı. Şuan itibariyle gecen sene kadromuzda olan 4-5 tane genç oyuncumuzu 2. ve 1. Liglere hatta Efeler liginden birkaç takım ile görüştüklerini bazılarının takımdan ayrılmak istediklerini biliyoruz. Yönetim bu durumun genç takım kurma ve geleceğe yönelik yatırımın devam etmesini sağlama adına bizleri zorlanmaktadır. Sporcularımızın transfer teklif alması transfer olması bizleri mutlu ediyor lakin şöyle bir sorunumuz oluyor gitmek isteyen sporcuyu alacak olan takım bedelsiz almak istiyor ve bu yönde sporcuların akıllarını çeliyorlar. Bizler hiçbir sporcunun önünü kesme taraftarı değiliz ama transfer olurken kulübüne katkıda bulunarak gitmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bizler bu sporcuları yetiştirme adına yıllarımızı gecemizi gündüzümüzü harcadık. Bu yüzden hiçbir sporcumuzu bedelini almadan transfer onayı vermeyeceğiz. Bu konuda kesin kararımız var diyerek hem sporculara hem de sporcuları transfer edecek olan takımlara önden bizimle görüşmelerini tavsiye ediyoruz.”

 

 

 

 

‘HERKESTEN KATKI BEKLİYORUZ’

 

“Ekonomik olarak sponsor arayışlarının devam ettiğini bildiğimiz takımımıza destek olmak isteyen tüm spor severleri ilçemizin geleceği olan bu takıma az yada çok destek olmalarını bekliyoruz” diyen Kulüp yöneticileri şunları söyledi; “Tümüyle Tekirdağ’ın ve Çerkezköy’ün evlatlarından oluşan bu takımın geçen sene harcamış olduğu miktar bal liginde oynayan bir futbolcuya verilen paradan daha az olduğunun bilinmesini isteriz biz aza kanaat ediyoruz abartılı bir harcamamız ve sporculara vaadimiz yok beklentimiz ilçeyi yöneten ilçenin ekonomisine katkıda buluna sayın büyüklerimizin ve amirlerimizin bu takıma her anlamda destek olması. Şunu belirmekte fayda var bu kadar göç alan bir ilçede bu tür kulüplere destek olmak çok değerlidir. Bizler sosyal hayatın düzene girmesi ve gençlerin sosyal hayata adapte olması için çok önemliyiz bunu hiçbir okul yapamaz altını çizerek söylüyorum hiçbir eğitim kurumu sosyal hayata adapte için tek başına başarılı olamaz, kulübümüz yaptığı çalışmalar ile bu alanda çok önemlidir. İşte bu yüzden tüm kamu kurum ve kuruluşları ile beraber Belediyemiz, Ticaret Sanayi Odamız, Sendikalarımız ve diğer sivil toplum örgütleri spor kulüplerini desteklemeli, çocuklarımızı ve gençliğimizi şu dönemde spor alanlarına acilen çekmek adına bizlerle beraber olmalı, durum ortada teknoloji tradejisi ortada hayat şartlarının hız değişimi ortada Çerkezköy’ün sürekli göç alması gerçeği ortada, bu destek bizce çok değerli çok önemli bunun değerini önemini daha sonra anlarız ama çok geç kalırız. 2024-2025 sezonunda 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz. Gençlerimiz bu senede güzel sonuçlar alacaklarına çanı gönülden inanıyoruz.”

 

Haber / Dilek Hilal DURAN