Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Açılışta konuşan genç girişimci İlker Öztürk, “Bizim bir önceki açılışımızı da Vahap başkan yaptı. Sağ olsun o startla ticarete başladık. Çok güzel ticari zaman geçirdik bugüne kadar. Birçok girişimde bulunduk. Son girişimimiz Mint Cafe Restaurant. Burada hem aile için hem de çalışma ortamı arayanlar için iyi bir mekan oluşturduk. Dünya mutfağını baz aldık. Birçok menümüzde farklı farklı yemekler var. Tasarımımızda çok özendik. Bitkilendirmesine kadar her şeyine çok dikkat ettik. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kapımız sizlere her zaman açık. Bu süreçte bana destek olan aileme, ablama, eşime, dostlarıma, ekibimize, hepsine teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bu başarıyı gerçekleştiremezdik” dedi.

 

 

 

“TİCARETTE İYİ BAŞARILAR ELDE ETTİ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da açılışta yaptığı konuşmada, “Bu güzel Pazar gününde, böylesine güzel ve anlamlı bir iş yerinin açılışında hep birlikteyiz. İlker kardeşim ticaret hayatına daha evvel atılmıştı. Ticarette iyi başarılar elde etti. Yeni bir işletmenin açılışındayız. Yeni bir işin, yeniden kurulmasına öncülük etti. Öncelikle Öztürk ailesine teşekkür ediyorum. Öztürk ailesinin tüm bireylerini tebrik ediyorum bu güzel işletme için. Kıymetli Birol ağabeyim, yol arkadaşım onu da tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir işletmeyi Çerkezköy’e kazandırmak, ekonominin böyle zor döneminde böylesine güzel bir yatırımı Çerkezköy’le buluşturmak kolay bir mesele değil. Başarılar diliyorum, kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI 

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Keleşoğlu ve Cengiz Memiş, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Öztürk ailesinin dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN