Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy halkı için yenilikler yapmak için kolları sıvayan ve Çerkezköy'de ikinci el araç alıp satmak isteyenlere özel Çerkezköy- Kızılpınar arasında bulunan Çerkezköy Ticaret Merkezi’nde Açık Oto Pazarı kuruldu.

 

 

“ARAÇ ALMAK İSTEYENLER İÇİN TAM ZAMANI”

 

Pazar günü kurulan Açık Oto Pazarı’nın ilk ziyaretçilerinden Zeki Orak, “Çerkezköy’de Oto Pazarı yoktu. Gerçekten şu an çok güzel oldu. Doğan Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti Kızılpınar'a getirdiği için. Şu an nasibimizi bekliyoruz. Araçların fiyatı gerçekten uygun. Şu an tam alma zamanı. Herkesi oto pazarımıza bekleriz. Önümüzdeki haftaların daha güzel geçeceğine eminiz. Şu an otomobil piyasası durma noktasına geldi ama araç almak isteyenler için tam zamanı. Çünkü fiyatlar bayağı bir düşüşe geçti” dedi. Orak, “Faizler aşağı çekildiği zaman gerçekten araç piyasaları bu sefer yükselmeye çıkacak. Şu an tam alma zamanı diyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

“SATIŞ YAPARKEN KENDİLERİNE YENİ BİR ARAÇ DA BAKABİLİYORLAR”

 

Oto Pazar’da aracını satışa çıkaran Çevik Avşar ise, “Burada bu ticaret merkezinin galericiler sitesinin açılması bizim için büyük bir avantajdı. İnsanlar burada gelip kendilerine yeni araçlar alabiliyorlar. Aynı zamanda farklı farklı araç türlerini çok fazla gezmeden görebiliyorlar. Bunun sonrasında bu ikinci el araç pazarının açılması da bize daha iyi olanak sağladı. İnsanlar ikinci el araçlarının satışını burada yapabiliyorlar. Aynı zamanda satış yaparken kendilerine yeni bir araç da bakabiliyorlar. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın ise, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte açık oto pazarımızı açmış durumdayız. Bu aşamada bize yardımcı olan belediye başkanımıza, tüm belediye çalışanlarımıza ve kendi personelimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Çerkezköy halkının bu aşamada bu çalışma içerisinde burada sıcak kanlılıkla sıcak bir şekilde alışlarını ve satışlarını gerçekleştirmeleri için tüm halkımız açısından gayet sıcak bir durum oluşturacaktır. Herkese hayırlı olmasını ve uğurlu olmasını dilemekteyiz” ifadelerini kullandı.  Her pazar vatandaşları Çerkezköy Açık Oto Pazarı’na beklediklerini de sözlerine ekleyen Sayın, “Açık oto pazarımız her Pazar burada sabah 09.00 ve akşam 18.00’a kadar açık olacaktır. Çerkezköy halkımızı araçlarıyla birlikte satışlarını gerçekleştirmek için buraya beklemekteyiz” dedi.

 

 

“ÇERKEZKÖY HALKIMIZI BURAYA BEKLİYORUZ”

 

Çerkezköy Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Gündağ ise,  “Çerkezköy halkımızın eksik ve noksan olarak gördüğü galericiler sitesinin açılışını iki yıl önce yaptık. İki yıl önce bunun mücadelesini vererek galericiler sitesinin ruhsatlandırma işlemlerini tamamlamış olduk. Çerkezköy halkının daha rahat, daha kolay, daha doğru adreste kurumsal firmalardan araç alabilmelerini önünü açtık. Bunun peşine de Çerkezköy açık oto pazarını kurduk. Hafta sonları Çerkezköy halkımızı buraya bekliyoruz. İkinci el araç satışlarında komisyonsuz, aracısız araç satışlarını yapabileceği tek yer doğru adres Çerkezköy Ticaret Merkezi Galericiler Sitesi'dir” diye konuştu.

 

“İLGİ VE ALAKA GAYET İYİ”

 

Çerkezköy Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Karakaya da, “Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz oto pazarına arkadaşlarımızın desteğiyle sizlerin desteğiyle de yoğun ilgi oluşturuldu. Ticaretler oldu. Durgun otomotiv piyasasını bir nebze Çerkezköy’ümüzün Türkiye'mizin ekonomisini hareketlendirmek istedik. Tüm esnaf arkadaşlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin desteğiyle de bunu başarmaya çalışıyoruz. Bugün ilk gün olmasına rağmen ilgi ve alaka gayet iyi. Bu imkanı bize sağlayan belediye başkanımıza bizim tanıtımımızı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz, minnettarız” şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ